Spiderman3

Spiderman3 Trailer

1 tahun menanti, tak sabar rasanya nak tengok sambungan filem spiderman yang memang pernah mengegarkan panggung dengan jualan tiket terbanyak dulu, macamana rasanya saigan kali ini, dulu spideman 1 ada Goblin. episod 2 ada Dr Octipus tapi kali ini ada venom sandman dan goblin junior la, fuyoo mesti best punya. spider-man-3-02.jpg

Start je cerita dah ada sedikit aksi panas, puh syok jugak kemudian muncul venom, kemudian lawan ngan (harry) goblin junior kemudian kisah spiderman ngan marry jane dan anak ketua polis pula kemudian lawan kejap ngan sandman kemudian kisah venom lagi waktu ni jadi spiderman hitam, waktu nilah saya dah frust tengok filem ni, walaupun penghasilan filem kali ini lagi besar tapi cerita dia tak mantap, buatkan saya kecewa tak seperti yang saya harapkan, ingatkan lagi banyak musuh yang lawan lagi syok tapi lain pula jadinya, filem kali ni tak sehebat filem dulu jalan cerita dia kejap ada aksi kejap slow pula kemudian sambung aksi lagi kemudian kisah cinta lagi.

Kisah Spiderman3 kali ni lebih kepada kisah cinta dan kisah silam yang menghantui peter parker iaitu kisah pembunuh pakcik dia. manakala aksi kali ini kurang hebat jika dibandingkan dengan filem dulu, well apa nak buat kita hanya menonton yang buat cerita ni pengarah dia, so nak kritik pun abiskan air liur je, kena terima juga kalau dah suka.

Kepada yang belum tengok, cuba luangkan masa pegi tengok, sapa-sapa yang dah tengok tu kena terima jelah kalau tak puas hati.

Selamat menonton.

Advertisements

2 responses to “Spiderman3

  1. hai, aku fartis dari bangkalan aku suka… banget ma spiderman lho! kapan sich spiderman 4 tayang ?

  2. hai fartis, spiderman 4 mungkin akan ditayangkan pada sekitar tahun 2009 atau 2010, ini terpulang dengan pengarah sam raimi sama ada, hendak menyambung cerita tersebut, kalau director bertukar bermakna pelakon mungkin akan bertukar juga, Sam raimi hanya mengikat kontrak bersama pelakon spiderman untuk tiga episod sahaja. jadi berharap saja kalau ada sambungan episod ke 4.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s