Transformers

Saya memang suka cerita ni waktu dulu, kalau tak silap waktu tu masih form 2, dulu cerita ni masih lagi dlm kartun, saya memang tak miss setiap episod, itu dulu…. sampai lah cerita tu di buat dalam 3d iaitu transformers beast War, Time tu saya akan tengok semua episod sampai saya sanggup beli VCD original transformers Beast War, Saya pernah terfikir macam mana kalau ada producer yang akan buat filem transformers, tapi dulu teknologi visual Effect tak secanggih sekarang. hati saya memang teruja nak tengok filem ni. tahun lepas saya ingat dia buat untuk 3D, saya ada visit movies yahoo tapi trailer belum ada lagi, bila dah tengok trailer dia hah.. dah tak sabar nak tengok…

000463508630.jpg    000463514193.jpg

saya sertakan trailer dia :

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s