Category Archives: News

Veoh.com issue

Kepada semua pengunjung blok ini, adalah dukacita dimaklumkan bahawa veoh.com telah tiada di MALAYSIA dan di beberapa Negara. Saya memohon Maaf sekiranya terdapat link yang  tidak dapat dibuka kerana kebanyakan link saya juga dari Veoh.com.
Negara yang tiada lagi mendapat perhidmatan Veoh :

So far users from Asia, Europe and South America such as : Lebanon, United Arab Emirates, Malaysia, Indonesia, Chile, Argentina, Guatemala, Luxembourg, Costa Rica, Dominican Republic, Venezuela, Brazil, Puerto Rico, Guam, Jamaica, Barbados, El Salvador, Hungary, Malta, Macedonia, Slovenia, Slovakia, Ukraine, Colombia, Cyprus, Romania, the Cayman Islands, Guadeloupe, Saudi Arabia, Peru, Panama, Czech Republic, Turkey, Croatia, Lithuania, Egypt, Bulgaria, Serbia, Iceland, Bermuda, Thailand, Brunei, Honduras, and Nicaragua have also reported being blocked, receiving the same message for their country/region.”

Advertisements

TUKAR BLOG

Kepada semua pengunjung Blog yang setia, Dengan ini saya mengumumkan bahawa saya sedang mengemas kini Blog ke 2 saya di Blogger.com sesiapa ingin mengikuti perkembangan Movie saya sila ke laman Blog ini.

My Movies Channel

What New

Minta maaf pada semua pengunjung sebab lama tak update blog saya, saya tersangat sangatlah sibuk, sibuk pasal kerja dan  juga sibuk  nak habiskan PC game selama cuti panjang ni. well apa-apa pun saya sajikan cerita terbaru buat anda, dan banyak lagi yang akan menyusul.

Selamat Menonton.

Apa Yang Baru?

Sorry guys, terlalu lama saya tak update blog saya, so now saya nak buat rombakan sikit, sebab banyak siri episode tak boleh nak play, sebabnya dia punya souce dah tak ada. mungkin saya akan cari new siri anime or drama yang kita tak biasa jumpa dalam tv. samada di astro ke atau dia punya cd.

So sapa- sapa yang nak tengok siri smallville season 6 cuba link kat sini http://www.veoh.com/

sapa yang nak tengok smallville season 5 kat tv ada main tapi lambatlah.. nak cepat download kat veoh. http://www.veoh.com/

semoga berjaya.

Smallville justice League Hero

Error

Kepada semua yang mengunjungi blog saya, terima kasih saya ucapkan, dan saya akan cuba memperbaiki kandungan blog saya sentiasa, minta maaf sebab terdapat link error yg saya tak tahu sebab nya , tapi saya akan cuba perbaiki, mungkin dengan kaeadah yang lain, ini disebabkan dailymotion telah mengeluarkan video dari web saya, tah kenapa? so semoga saya dapat membetulkan kesilapan ini di masa akan datang. sila kerap berkunjung ke blog saya dan tunggu perubahan yang akan saya buat, dan cerita terbaru.

Sekian Terima Kasih.