Resident Evil Extinction

The best first shooter game yang pernah saya main dulu sampai sekarang. daripada video game, PS one, Ps 2 PC game Xbox dan sekarang dah sequel filem yang ke 3 Resident Evil Extinction. Hmmm saya harap filem kali ni lagi hebat dari filem dulu.

Selamat terhibur

ree1.jpg

ree2-paint2.jpg

Resident Evil Extinction Treiler

Advertisements

4 responses to “Resident Evil Extinction

  1. gw mau tanya,tentang previewnya resident 4 extinction.trus kapan di putar d bioskop??

  2. di malaysia sedang ditayangkan di pawagam sekarang.

  3. resident evil bagus banget aku bisa sampai deg degan kalo liat itu pokok nya is the best deh

  4. eh punya foto RE extinction yg waktu alice nglawan burung gagaknya ga?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s